Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 50
Ga naar:   

Kerst 2012 + Oud en Nieuw

31 december 2012
Onze eerste kerst wat Kyan een beetje beseft. 1ste kerstdag lekker thuis gebleven en zijn we erg verwend door de kerstman. Papa en Mama veel boeken en een nieuwe wokpan en Kyan een Toet Toet garage en een megablocks tafel.
2de kerstdag gezellig gevierd bij opa en oma. Daar ook nog verwend. Kyan heeft een toet auto genaamd Margo gekregen en extra wegdelen. Papa en mama hebben ook weer diverse dingen gehad. ;-)

Met oud en nieuw was het ook heel gezellig en Kyan heeft niets meegekregen van het vuurwerk. Misschien dat we hem in 2013 wel wakker maken, dan is hij al twee jaar en misschien vind hij het interessant ;-)

Voordat we er erg in hadden was de kerst en oud en nieuw alweer voorbij en zitten we alweer in 2013!

Voor het eerst kruipen!

10 november 2012
dit weekend logeer je gezellig bij je Tante en Oom en de kinderen in Barendrecht. Want papa en mama gaan een weekendje Rotterdam onveilig maken. En plots uit het niets begin je te kruipen. Je heb ontzettend lang getijgerd en het kruipen kreeg je niet echt door... Maar voor we het weten loop je!

Verjaardag gevierd

03 november 2012
Vandaag dan zijn verjaardag gevierd en hij is ontzettend verwend. Helaas konden opa en oma er niet bij zijn, maar die waren afgelopen donderdag er op je echte verjaardag wel bij ;-)
Van ons heb je een Puky loopauto gehad, maar je beentjes zijn nog net iets te kort en kom je net niet bij de vloer, maar dat komt vanzelf goed. Zometeen moet mama opzij springen omdat Kyan dan door de bocht gaat ;-)
Opa en oma:  hebben je een mooie koekjestrommel gegeven waar je "koekjes" in moet doen, vind je erg interessant, maar nu snap je het nog niet helemaal.
Opoe: heeft je ballenmachine gegeven met geluid en dat vind je erg leuk! Nu al je favo speeltje!
Manasse familie : Toet Toet autoambulance, wat groot! en er zitten allemaal kleurtjes en knopjes op die geluid maken (of papa en mama daar nu zo blij mee zijn ;-) )
Tante mirande, Ruud en de kinderen: stoplicht van Toet-Toet en Simon de cementwagen.
en zo kan ik nog uren doorgaan zo verwend is hij!
Hij lag na een onwijs lange en leuke dag lekker om 19:00 op bed om de volgende dag spontaan te gaan stappen achter z'n duwwagentje. Maar helaas was dat voor 2 stappen. Het lopen komt vanzelf...

Kyan 1 jaar!

01 november 2012

Onze eerste vakantie als gezin!

22 september 2012
We zijn vandaag terug gekomen van een geweldige eerste vakantie als gezin. Mijn man heeft de reis van 1500 km in een dag gereden en Kyan heeft de hele nacht heerlijk geslapen. Ook de drie weken op de camping is het een voorbeeldig kind geweest. Iedereen vond hem een heerlijk jochie en hij vond het zwemmen ook geweldig! Hij heeft genoten van zijn mini crossaintje elke ochtend en bleef wel een ritme kindje. Hij sliep wel lekker uit elke dag en in de avond uren ging hij lekker gewoon om 19:00 naar bed.
We zijn naar het strand geweest, we hebben lekker gezwommen en zijn ook naar diverse steden geweest en Kyan vond het geweldig! Volgend jaar zeker weer!
Lekker zo een prive zwembad ;-)
 Lekker spetteren in het zwembad

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.